Uusi MINDA CLT -PURISTIN

  Hydraulinen puristin ristikkäin ladottujen lamellikerrosten elementeiksi puristamiseen.

  Puristimen syöttö tapahtuu automaattisesti. Puristimessa on pystysuora, sivuttainen ja päittäinen puristus lamellien oikaisuun ja puristamiseen CLT-elementeiksi.

  Elementin mitat puristusalueella voivat vaihdella vapaasti ilman moduulimittoja. Tällä voidaan minimoida puutavaran hukka. Yläpuristuksessa on herkällä säädöllä varustetut hydrauliikkasylinteri rivit. Puristussykli alkaa painamalla yläpuoliset puristinlevyt paineettomasti elementin päälle ja lamellit puristetaan sivuttain tiiviisti yhteen. Samanaikaisesti tapahtuu myös elementin päittäinen puristus. Tämän jälkeen automatiikka ajaa esisäädetyt puristuspaineet päälle. Yläpuristuspaine on säädettävissä vapaasti. Hydrauliyksikössä on automaattinen paineensäätö.                  

  • Puristuspituus: 6.000 – 18.000 mm
  • Puristusleveys: 2.400 –   3.400 mm
  • max. Puristuskorkeus: 300 mm
    

  CLT-puristimen ladonta- ja syöttöpöytä:

  Ladontapöydälle ladotaan automaattisesti yksittäiset pitkittäiset ja poikittaiset lamellikerrokset päällekkäin. Kerrokset keskitetään joka noston jälkeen sivuvasteilla. Viimeisen kerroksen syöttämisen jälkeen vapauttavat alapuoliset vasteet koko paketin ja paketti ajetaan muoviketjumatolla pitkittäin puristimen sisään.

  Liimoitusportaali on sijoitettu ladontapöydän yläpuolelle. Portaali liikkuu edestakaisin pöydän yläpuolella ja levittää liimaa molempiin suuntiin kulkiessaan aina puolet elementin leveydestä.

  Linkki valmistajan sivustolle

  Sinua palvelee

  Kysy lisätietoja