21.6.2016

Penope valikoitui Suomen moderneimman ikkunatehtaan tuotantolinjan toimittajaksi

Penope Oy on toimittanut tiukassa aikataulussa Hämeenkyrön Ikkunatehtaalle pääosiltaan koko uuden tehtaan konekannan.

Vuosi sitten Hämeenkyrön Ikkunatehtaan tuotantotilat paloivat tuhkaksi. Tehtaan täysi varasto valmiita ikkunoita ja materiaaleja sekä kaikki tuotantokoneet paloivat kahta konetta lukuun ottamatta. Vuodessa, nykyään Suomen modernein, ikkunatehdas nousi jaloilleen ja tehtaan avajaisia juhlittiin maanantaina 13.6.2016.
 

Penope toimitti modernin työstölinjan tehtaalle

Penope Oy on toimittanut tiukassa aikataulussa Hämeenkyrön Ikkunatehtaalle pääosiltaan koko uuden tehtaan konekannan. Yritys tunnetaan markkinoilla HIT Nordic – ikkunoistaan.

Toimitus on sisältänyt ikkunan puite- ja karmiaihioiden työstölinjan ja siihen liittyvän automaattisen heloituskoneen sekä robottitoimisen maalauslinjan.        

Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu työstölinja edustaa nykyaikaisinta työstö- ja ohjaustekniikkaa. Työstölinjat on suunniteltu sujuvasti toimiviksi ja asiakkaan liiketoimintaan sopiviksi. ”Vanha tehdas oli rakennettu hyvin ’manuaaliseen muotoon’ jolloin suurin osa työstöistä ja toiminnoista tehtiin työvoimavaltaisesti. Nyt suuri osa toimii automaattisesti”, kertoo Hämeenkyrön Ikkunatehtaan toimitusjohtajaksi 1.7.2016 siirtyvä Olli Toiviainen.

Kokonaisuus sisältää koko puuntyöstölinjaston sekä pintakäsittelylinjaston, jotka on muodostettu käyttäen eri toimittajiemme parhaiten soveltuvia laiteratkaisuja. Molemmat osiot on automatisoitu mahdollisimman pitkälle ja toimintaa ohjataan digitaalisesti. Toiminnassa on otettu vahvasti huomioon raaka-ainehukan minimointi ja prosessin keskeytymätön jatkuvuus.

Penope valikoitui konetoimittajaksi monien joukosta omalla osaamisellaan. ”Halusimme sellaisen kumppanin, joka kantaa vastuuta linjasta laajasti ja haluaa aidosti olla mukana kehittämässä ja rakentamassa toimivaa kokonaisuutta”, toteaa Toiviainen Penopesta.

Penope kiittää Hämeenkyrön Ikkunatehdasta luottamuksesta ja onnittelee uuden tehtaan avaamisesta!

Linkki Ylen uutiseen ja videoon
www.hit-nordic.com
 

Uutiset