6.9.2017

Penope-taloteollisuuden koneet

Penope Oy on laajentanut toimintaansa maahantuojasta valmistuttajaksi. Vuoden 2016 aikana toimitettiin ensimmäiset Penope -tuotemerkin taloteollisuuden koneet ja linjastot.

Penope -tuotemerkki tarjoaa lovisahoja, elementtipöytiä- ja linjoja sekä naulausportaaleja taloteollisuuteen. Penope -linjastoja on toimitettu Suomeen ja Ruotsiin jo useita vuosien 2016-2017 aikana.

Penope -tuotantolinja ruotsalaiselle Lindbäcksin uudelle tilaelementtitehtaalle  

Penope on tehnyt sopimuksen elementtilinjan toimittamisesta ruotsalaisen Lindbäcks Byggin uuteen tuotantolaitokseen. ”Penope sai tilauksen, sillä he pystyivät tarjoamaan parhaiten tarpeitamme vastaavan teknisen ratkaisun”, kertoo Lindbäcksin uuden tuotantolaitoksen projektipäällikkö Ola Magnusson.

Uuden tuotantolinjan ratkaisut helpottavat väliseinien tuotantoa. Seinien kääntämiseen käytetään nostopöytää, joka on traverssia turvallisempi vaihtoehto ja mahdollistaa asennustöiden tekemisen seinä pystyasennossa. Investointiin sisältyy myös naulausportaali, joka kiinnittää ja työstää levyjä sekä asemoituu lasertekniikan avulla. Uuteen tekniikkaan perustuvan ohjauksen ansiosta portaali toimii osittain automaattisesti ilman CAD/CAM -ohjausjärjestelmää.

Puu ja Bioenergia 2017

Puu ja Bioenergia 2017 -messuilla Penopen osastolla B-330 on esillä Penope -tuotemerkin lovisaha sekä Penope -elementtilinjojen yhteydessä käytettäviä asettelua helpottavia LapLaser -projektoreita.

 

Lisätietoja:

Heikki Laine, puh. 0500 355 151

Uutiset