9.10.2017

Penope OpenHouse 26.-27.10.2017

Tule tutustumaan digihuoltopalveluihin ja listoitusratkaisuihin Penopelle 26.-27.10.2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penope OpenHousessa näet kattavan valikoiman edustamiamme puuntyöstökoneita ja yhteistyökumppaneitamme tuotteineen sekä pääset tutustumaan tarjoamiimme digihuoltopalveluihin. 

Puuntyöstökoneet tapahtumassamme

Näyttelytilassamme pääsee tutustumaan Puumessuillakin paljon kiinnostusta herättäneeseen Biesse Akron  1440 AFS -reunalistoituskoneeseen. Reunalistoituskone on varustettu AIR FORCE-järjsestelmällä, jolla päästään 0-saumatulokseen. OpenHousessa esittelemme Jowatin uutuuden, kirkkaan EVA -liiman, joka mahdollistaa kaiken väristen materiaalien liimauksen yhdellä liimalla.

Myös Biesse-ryhmän Rover K -CNC-ohjatun työstökeskuksen toimintaa pääsee näkemään OpenHousessamme. Koneiden purunpoisto toteutetaan kahdella AL-KOn PowerUnit -mobiilisuodattimella sekä JKF-tuotteilla. Näyttelytilassa on esillä myös Viet Opera 5 -leveänauhahiomakone, Dimter Opticut S50 -optimoiva katkaisusaha, Untha LR 520 -murskain sekä muita tarjoamiamme ratkaisuja puuntyöstössä.

Paikan päällä tehdyt varaosatilaukset -10%*

Penopen varaosamyynti tarjoaa paikan päällä tehdyistä varaosatilauksista kymmenen prosentin alennuksen.* Lisäksi OpenHousessa Penopen tarviketuotteissa erikoistarjouksia. 

OpenHousessa ovat mukana seuraavat yhteistyökumppanimme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terätoimitus
Terätoimitus on teräalan erikoisliike, joka tarjoaa laadukasta terä- ja teroituspalvelua.

Novo Wood
Novo Wood on keskittynyt puupohjaisten levytuotteiden ja jalopuiden maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF -levytuotteet, jalopuut, massiivitasot, laminaatit sekä sisustuslevyt. Tarjoamme nyt myös valmiita aihiota ja särmäys-, sekä levynpaloittelupalvelua. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia kaluste- ja puusepänteollisuuden yrityksiä.

Vertex Systems
Biesse CAM -linkki tekee virheistä historiaa ja siirtää työstötiedot kätevästi suunnittelusta suoraan tuotantoon.

Rehau
Tule tutustumaan Rehaun reunanauhavalikoimaan, jonka löydät nykyyään myös internetistä. Tutustu ennakkoon reunanauhoihimme.

Sunrob Robotics
KUKA- robottijärjestelmät ja 3D laserscannerit.

 

Tervetuloa Penopelle 26.-27.10.2017, ovet avoinna klo 9-17!

 

*Koskee Penope Oy:n edustamien tuotteiden tilauksia.

 

 

 

Uutiset