31.10.2017

Penope OpenHouse 2017

26.-27.10. järjestetty OpenHouse -tapahtuma keräsi mukavasti kävijöitä lumipyrystä huolimatta. OpenHousen teemana oli reunalistoitus ja esittelimmekin ensimmäistä kertaa Biessen Winner W4 -palautuskuljettimen pinkkausominaisuudella reunalistoitusautomaateille.

Näyttelytilassamme pääsi myös tutustumaan mm. Biessen Rover K -CNC-työstökeskukseen, AL-KOn Power Unit -suodatinlaitteistoihin, JKF BF-36 -puhallussuodattimen yläosaan, jossa on automaattinen PowerPulse® ECOTROL® -paineilmapuhdistus, Mecal SW400 -alumiinikatkaisusahaan sekä Viet Opera 5 -kolmenauhaiseen hiomakoneeseen. Kiinnostusta herätti myös näyttelytilassa ajossa ollut Dimter C50 -pneumaattinen pikakatkaisusaha Dimter Easystop -ohjelmoitava vasteella, joka tarjoaa edullisemman, mutta tehokkaan ratkaisun katkaisuun. Mukana OpenHousessamme olivat myös yhteistyökumppanimme Terätoimitus, Novo Wood, Rehau, Vertex Systems sekä Sunrob Robotics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biesse Akron ja Winner

OpenHousessa Winner W4 -palautuskuljetin oli liitettynä Biessen Akron -reunalistoitusautomaattiin, jonka erinomaista työstölaatua ihmeteltiin jo Puumessuilla syyskuussa. Akron on ihanteellinen reunalistoituskone vaihtelevaan käyttöön erilaisille nauha-, ja listamateriaaleille. Kone on varusteltu ja suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman helppoa. Esillä ollut reunalistoitusautomaatti on varustettu AIR FORCE -järjestelmällä, jolla päästään 0-saumatulokseen. Akron -reunalistoitusautomaatissa yhdistyy ohjelman vaihdon sekä säädön helppous, jonka takaavat lisävarusteena saatavat askelmoottorit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIESSE Winner W4 on moottoroitu palautuskuljetin ja pinkkari, joka on mahdollista varustaa joko yhdellä tai kahdella purkupaikalla. Listoituskoneen jälkeen on hihnakuljetin, josta portaali siirtää kappaleet palautushihnalle tai pinoaa valmiit kuormalavalle. Kappaleet on mahdollista kääntää 0°, 90° tai 180°. Palautuskuljettimen nopeus kappaleen palautuksessa on 10 sykliä/min. ja pinkkauksessa 8 sykliä/min. Laitteistolle on erillinen ohjauskeskus, joka sisältää käyttöliittymän BECKHOFF-järjestelmällä. Ohjauskeskus mahdollistaa visualisoida viestejä operaattorille, lähettää diagnostiikkaviestejä, hälytyksiä tai ohjeita reaaliajassa. Operaattori voi muokata työskentelyparametreja suoraan ohjauskeskuksen näytöltä. Palautuskuljetin pinkkausominaisuudella lisää työergonomiaa ja tehostaa koneaikaa.

 

Kiitos yhteistyökumppaneille ja vierailijoille, tavataan viimeistään taas ensi syksyn OpenHouse -tapahtumassamme.

Uutiset