27.2.2018

Penopen messukevät alkaa Holz-Handwerk -messuilta Saksasta

HOLZ-HANDWERK, yksi Euroopan merkittävimmistä puuntyöstöalan tapahtumista, järjestetään jo 19. kerran Saksan Nürnbergissä 21.-24.3.2018. Tervetuloa messuille ja sovi tapaaminen penopelaisten kanssa.

HOLZ-HANDWERKissä sekä samanaikaisesti järjestettävässä FENSTERBAU FRONTALEssa johtavat eurooppalaiset valmistaja esittelevät tämän hetkisiä puuntyöstötrendejä sekä uusinta teknologiaa, puuntyöstökoneita, puupohjaisia materiaaleja, komponentteja, viimeistely teknologiaa sekä ikkuna- ja oviteollisuuden koneita, tarvikkeita ja raaka-aineita.


Penopen päämiehet HOLZ-HANDWERK -messuilla
Päämiehistämme mukana ovat mm. Biesse, Weinig Group, Makor, Finiture, Friulmac, Untha, Urban, Mecal sekä AL-KO.

Biesse esittelee osastollaan massiivipuu- ja levyteollisuuden tuotantoon laajan valikoiman koneitaan ja ratkaisujaan erittäin automatisoituneista ja muokattavista järjestelmistä aina kustannustehokkaisiin ja joustaviin ratkaisuihin saakka. Osastolla esitellään myös SOPHIA, joka on Biessen tarjoama uusi IoT-ympäristö. SOPHIAN avulla asiakkaat saavat reaaliaikaista tietoa koneistaan sekä voivat esim. optimoida koneiden ja järjestelmien suorituskykyä ja tuottavuutta. Biessen osasto 206 on hallissa 11.0.

WEINIG-Group esittelee massiivisella osastollaan massiivipuuntyöstön koko tuotevalikoiman. Nykyaikainen tuotantotekniikka on entistä tehokkaampaa - mutta myös monimutkaisempaa. Yksinkertainen prosessinkäsittely on siksi tehokkuuden edellytys. Tästä syystä WEINIG-konserni esittelee Nürnbergissä massiivipuuntyöstön ja paneeliprosessoinnin ratkaisut, joissa painotetaan älykästä tuotantoa, integroituja konekonsepteja ja innovatiivisia käyttöjärjestelmiä. Osastolla on esillä mm. höyliä, sahoja, ikkuna-aihiovalmistus- sekä teroituskoneita. Weinigin osaston 9-304 löydät hallista 9.

Makor esittelee messuilla ratkaisut ikkuna- ja ovikomponenttien ja valmiiden tuotteiden pintakäsittelyyn. Uutuutena Makorin osastolla on nähtävissä uuden teknologian vaakamaalauslaite ROBOSTART P oville ja ovielementeille. Makorin löydät hallista 10.0 osastolta 205.

 


Friulmac esittelee osastollaan ratkaisut profilointiin, tapitukseen sekä poraukseen. Osastolla näet automaattiset työstökeskukset MULTIMATin sekä AXYMATin, jotka täyttävät asiakkaiden vaatimuksen vaativimmissakin tuotantosykleissä. Friulmacin osaston 118 löydät hallista 11.0.

HOLZ-HANDWERK -messujen kanssa samanaikaisesti järjestettävät FENSTERBAU FRONTALE -messut keskittyvät ikkuna- ja oviteollisuuden koneisiin, tarvikkeisiin ja raaka-aineisiin.

Sovi messutapaaminen ennakkoon
Penopelta messuille lähtevät Heikki Laine p. 0500 355 151, Janne Ilo p. 040 356 0179, Miikka Kivistö p. 045 636 6123 sekä Jukka Rokkila p. 0400 904 180. Ota yhteyttä meihin, niin sovitaan messutapaaminen jo ennakkoon.

Biesse tarjoaa liput messuille
Biesse haluaa tarjota vierailleen ilmaisen sisäänpääsyn messuille. Lisäämällä alla olevan voucher-koodin oheisen linkin ”Insert voucher code”-kenttään, saat ilmaisen pääsyn Holz-Handwerk-messuille.

Voucher-koodi: HHW18BIESSE

Hanki lippusi tästä.
 

Lisätietoja messuista messujen kotisivuilta:

www.holz-handwerk.de/en/

www.frontale.de/en

Uutiset