7.3.2019

Penope -taloteollisuuden koneet esillä Lignassa

Penope Oy on mukana Ligna 2019 -messuilla omalla osastollaan hallissa 13 osastolla G17. Osastolla esitellään Penopen oman tuotemerkin taloteollisuuden koneita.

Koneet on suunniteltu vastaamaan Pohjoismaiden johtavien talo- ja elementtitehtaiden tarpeita hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja. Penope -tuotemerkki tarjoaa lovisahoja, elementtipöytiä, perhospöytiä sekä naulausportaaleja taloteollisuuteen. Ensimmäiset taloteollisuuden linjastot toimitettiin 2016 vuonna ja nyt niitä on toimitettu Ruotsiin ja Suomeen useita kokonaisuuksia.  

Tehokkaat elementtilinjat koostuvat tarvittavasta määrästä elementtipöytiä sekä korkeampaa automaatioastetta haettaessa HYBRID -monitoimiportaalista sisältäen tarvittavat työkalut kuten esim. naulaimet, ruuvinvääntimet, pyörösahan ja jyrsinyksikön. Lisäksi linja voidaan varustaa erilaisilla työtä helpottavilla varusteilla kuten pöytiin tulevilla naulainvaunuilla, laser -osoittimilla, muovirullatelineillä, materiaalivaunulla jne. Levyjen syötön ja asemoinnin helpottamiseksi linja voidaan varustaa manuaalikäyttöisellä vakuuminostimella tai täysautomaattisella levynsyöttöportaalilla.     

Ligna -messuilta Penope etsii kontakteja uusilta markkina-alueilta.


Sisäänpääsy messuille
Soita Laineen Heikille ja pyydä häneltä voucher-koodi, jolla tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn messuille. (Sisäänpääsyjä rajoitettu määrä)
Sisäänpääsyn voit rekisteröidä tästä.


Lisätietoa:

Heikki Laine
p. 0500-355151
heikki.laine@penope.fi

Lue lisää Ligna 2019 -messuista ja sovi tapaaminen myyjiemme kanssa.

Uutiset