Alumiinintyöstö

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien alumiinintyöstössä käytettävien koneiden ja laitteiden edustajana Suomessa.

Mecal

Mecal S.r.l. on 1978 perustettu n.150 henkeä työllistävä pohjois-italialainen alumiini- ja PVC- työstökoneiden valmistaja. Tuotantotilaa Frascarolossa sijaitsevassa yrityksessä on n.60 000 m2. Kokeneet ja korkean ammattiosaamisen omaavat asentajat takaavat koneiden toimivuuden.

Mecalin tuoteohjelma sisältää manuaaliset ja CNC- ohjatut koneet alumiinin ja PVC- profiilien työstöön.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.mecal.it »

Pertici

Vuonna 1967 perustettu Pertici on erikoistunut alumiinintyöstökoneiden valmistamiseen. Suomessa hyvin tunnetun konevalmistajan kaksiteräsahoja ja kopiojyrsinkoneita käytetään myös laajalti puuteollisuudessa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.pertici.it »

Reichenbacher

Reichenbacher Hamuel GmbH valmistaa puun, alumiinin, komposiittimateriaalien ja muovien työstöön CNC-työstökeskuksia.

Yhtiöllä on yli 50 vuoden asiantuntemus ja kokemus eri alojen erikoissovelluksista - sekä yksittäisratkaisuina että kokonaistoimituksina.

Yhtiö kehittää ja suunnittelee yksittäisiä CNC-työstökeskuksia sekä kokonaisvaltaisia sovelluksia asiakkailleen, joiden toimialoina on mm. autoteollisuus, ilmailualan tekniset varusteet, rakennusten julkisivut, massiivipuulevyjen työstö, teknisten sisustuselementtien valmistus sekä monet muut teollisuuden alat.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.reichenbacher.com »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!