Hirsi- ja taloteollisuus

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien hirsi- ja taloteollisuudessa käytettävien koneiden ja laitteiden edustajana Suomessa.

Michael Weinig

Michael Weinig AG keksi innovaation läpisyöttöisestä höyläkoneesta, ja siitä lähtien WEINIG on samaistettu yleisesti läpisyöttävän höyläkoneen käsitteeseen. WEINIG on ollut vuosikymmeniä kiistaton ja maailmanlaajuinen johtaja höyläkoneiden valmistuksessa. Yhtiöllä on asiakkaita yli 120 maassa.

Korkeaa vaatimustasoa vastaavat valmistus- ja tuotantomenetelmät, innovatiivinen tuotekehittely ja tinkimätön laatu ovat pysyviä WEINIG-tuotemerkkejä.

WEINIG -höyläkoneet ovat alansa huipputuotteita. Suunnitteluinsinööreillä on yli 1.200 miestyö-vuoden kokemus höyläkoneiden suunnittelusta. 

Weinig numeroina:

  • Tuotantotilaa 80.000 m2
  • Työntekijöitä n. 1.800
  • Toimitettuja höyliä yli 80.000 kpl
  • Perustamisvuosi 1905
Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Dimter

Weinig ryhmään kuuluva Dimter on johtava optimoivien katkaisusahojen valmistaja maailmassa. Tehdas valmistaa noin 450 katkaisusahaa vuodessa. Koneen syöttönopeus voi olla jopa 415 m/min ja ne voidaan varustaa eritasoisilla optimointiohjelmistoilla puutavaran katkaisuhukan minimoimiseksi. Toimitamme myös koneen ympärille tarvittavan mekanisoinnin ja LuxScan-kameralaitteiston. Dimter valmistaa myös kitkapuristimia liimapuutuotannon tarpeisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Grecon

Myös Weinig ryhmään kuuluva Grecon tunnetaan sormijatkoslaitteiden innovatiivisena kehittäjänä ja valmistajana. Alfeldissa, Hannoverin lähellä sijaitsevassa tehtaassa valmistuu 130 linjaa vuodessa. Tehokkaaseen tuotantoon suunnitellut konemallit muodostuvat jyrsin-liimausyksiköstä, kaatolaitteesta, kiihdytyskuljettimesta sekä puristimesta. Greconin laitteistoilla voidaan tehdä sekä vaaka- että pystyliitos. Greconin kehittämän nerokkaan syöttö- ja ohjauslaitteiston avulla saavutetaan korkealaatuinen liitos.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Minda

Minda valmistaa puu- ja kartonkiteollisuuteen erilaisia automaattisia mekanisointi- ja puristinlaitteistoja. Linjat suunnitellaan yksilöllisesti käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Yhdessä Weinig-ryhmään kuuluvien konevalmistajien kanssa on Suomeen toimitettu useita palkkitehtaita ja -linjoja.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.minda.de »

AuerTech

Itävaltalainen AuerTech on erikoistunut hirsitaloteollisuuden koneisiin. Hirrentyöstökeskukset voidaan varustaa porausyksiköllä, vaaka- ja pystyloveusyksiköllä, urajyrsinyksiköllä ja katkaisuyksiköllä. Kone voi olla manuaalikäyttöinen tai automaattinen varustettuna sisään- ja ulossyöttökuljettimilla sekä helppokäyttöisellä ohjelmointiyksiköllä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.auertech.at »

Untha

Jätemurskainten (puu- ja kierrätysmateriaalit) asiantuntija, itävaltalainen UNTHA valmistaa lähes sadan henkilön voimin laadukkaita murskaimia teollisuuden tarpeisiin. Tehtaan koneet ovat 1-, 2- tai 4-roottorisia konemalleja, joista kuhunkin murskaustarpeeseen löytyy oikea kone. Lukuisat tekniset yksityiskohdat eri konemalleissa mahdollistavat tehokkaat ja kestävän murskauksen jatkuvatoimisesti myös isoissa laitoksissa. Laitteiden suorituskyky ja toimivuus ovat saaneet kiitoksia myös Suomen teollisuudesta ja tehtaan osaamista kuvastaa myös merkittävät referenssit maailmanlaajuisessa suurteollisuudessa. Varastossamme aina koemurskausmahdollisuus - tule testaamaan!

Lue lisää valmistajan sivuilta www.untha.com »

JKF

JKF Industri tarjoaa suodatinjärjestelmät, purunpoistolaitteet tai yksittäiset komponentit suodatukseen, purunpoistoon ja tavaran kuljetukseen. Valikoimasta löytyvät mm. suodattimet, puhaltimet, sulkusyöttimet, syklonit ja putkistokomponentit.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.jkf.dk »

Fagus-GreCon

Fagus-GreCon on valmistanut luotettavia kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmiä yli 30 vuoden ajan. Alallaan maailman suurimman toimittajan laitteistoja on asennettu ympäri maailman yli 30 eri teollisuuden alalle ja yli 100.000 kohteeseen. Laitteistokokoonpano suunnitellaan aina kohteen mukaan ja tinkimättä tehtaan, vakuutusyhtiöiden tai viranomaisten antamista määräyksistä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.fagus-grecon.com/ »

Graule

Graule manuaaliset jiiri- ja katkaisusahat monipuoliseen katkaisuun ja jiirisahaukseen. Jiirikulmat ja kallistus on mahdollista asettaa joko manuaalisesti tai automaattisesti. Liitettynä Tiger Stop-vasteeseen siitä saadaan joustava katkaisuasema erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.graule.de »

TigerStop

TigerStop ohjelmoitava vaste voidaan liittää mihin tahansa katkaisusahaan, salvoskoneeseen, porakoneeseen jne. Vasteita on saatavissa eri pituuksia ja ne voidaan asentaa toimimaan myös työntävänä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.tigerstop.com »

Holtec

Nippusahojen alkuperäinen keksijä Holtec GmbH & Co. KG on edelleen suunnannäyttäjä nippusahojen kehittäjänä ja valmistajana. Saksassa kahdella tehtaalla ja 145 työntekijän voimin valmistettavat siirrettävät ja kiinteät nippusahat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Maailman suurimman moottorisahavalmistajan, Stihlin, ketjut ja Holtecin terälaipat takaavat yhdessä optimaalisen sahaustuloksen.

Holtec on myös johtava tukkien ja pyöreiden puiden lajittelu- ja käsittelylaitteiden valmistaja Euroopassa. Pyöreiden puiden katkaisulinjat, sahojen syöttölaitteistot ja automaattiset hautomoaltaat vaneri- ja LVL-tehtaille sisältyvät myös valikoimaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.holtec.de »

Lap-Laser

Lap-Laser on saksalainen laser-projektori valmistaja. Lap-Laser valmistaa laadukkaita projektoreita, joiden käyttö ja asennettavuus ovat helppoudeltaan omaa luokkaansa. Projektoreita käytetään manuaalisen mittaamisen vähentämiseksi niin ristikko- kuin elementtiteollisuudessa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.lap-laser.com/general-industries/your-industry/wood/ »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!