Massiivipuu

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien massiivipuuntyöstössä käytettävien koneiden ja laitteiden edustajana Suomessa.

Dimter

Weinig ryhmään kuuluva Dimter on johtava optimoivien katkaisusahojen valmistaja maailmassa. Tehdas valmistaa noin 450 katkaisusahaa vuodessa. Koneen syöttönopeus voi olla jopa 415 m/min ja ne voidaan varustaa eritasoisilla optimointiohjelmistoilla puutavaran katkaisuhukan minimoimiseksi. Toimitamme myös koneen ympärille tarvittavan mekanisoinnin ja LuxScan-kameralaitteiston. Dimter valmistaa myös kitkapuristimia liimapuutuotannon tarpeisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Grecon

Myös Weinig ryhmään kuuluva Grecon tunnetaan sormijatkoslaitteiden innovatiivisena kehittäjänä ja valmistajana. Alfeldissa, Hannoverin lähellä sijaitsevassa tehtaassa valmistuu 130 linjaa vuodessa. Tehokkaaseen tuotantoon suunnitellut konemallit muodostuvat jyrsin-liimausyksiköstä, kaatolaitteesta, kiihdytyskuljettimesta sekä puristimesta. Greconin laitteistoilla voidaan tehdä sekä vaaka- että pystyliitos. Greconin kehittämän nerokkaan syöttö- ja ohjauslaitteiston avulla saavutetaan korkealaatuinen liitos.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

LuxScan

LuxScan on kameranäköön perustuvien skannereiden johtavia kehittäjiä ja valmistajia maailmassa. Eri malliversiot optimoivat raaka-ainekäytön ja minimoivat syntyvän jätteen. Dimter katkaisulinjaan liitettynä Luxscan tehostaa tuotannon ja minimoi katkaisuhukan.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.luxscan.com »

Raimann

Raimann optimoivat moniteräsahat valmistetaan Weinig-ryhmän tehtaalla Freiburgissa. Koneet voidaan varustaa yhdellä tai useammalla ohjelmoitavalla teräyksiköllä. Terät voidaan myös paikoittaa manuaalisesti Quickfix järjestelmän avulla poistamatta teräpakkaa koneesta. Patentoidussa järjestelmässä ei tarvita välirenkaita lainkaan. Koneet voidaan varustaa puoliautomaattisella optimointiohjelmistolla RipAssist tai täysautomaattisella versiolla TimberMax. Puutavaran syöttöön, vastaanottoon ja kierrätykseen on saatavilla erilaisia mekanisointiratkaisuja. Mittatarkkuudestaan tunnettuja Raimann-moniteräsahoja valmistetaan noin 350 kpl vuodessa.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Michael Weinig

Michael Weinig AG keksi innovaation läpisyöttöisestä höyläkoneesta, ja siitä lähtien WEINIG on samaistettu yleisesti läpisyöttävän höyläkoneen käsitteeseen. WEINIG on ollut vuosikymmeniä kiistaton ja maailmanlaajuinen johtaja höyläkoneiden valmistuksessa. Yhtiöllä on asiakkaita yli 120 maassa.

Korkeaa vaatimustasoa vastaavat valmistus- ja tuotantomenetelmät, innovatiivinen tuotekehittely ja tinkimätön laatu ovat pysyviä WEINIG-tuotemerkkejä.

WEINIG -höyläkoneet ovat alansa huipputuotteita. Suunnitteluinsinööreillä on yli 1.200 miestyö-vuoden kokemus höyläkoneiden suunnittelusta. 

Weinig numeroina:

  • Tuotantotilaa 80.000 m2
  • Työntekijöitä n. 1.800
  • Toimitettuja höyliä yli 80.000 kpl
  • Perustamisvuosi 1905
Lue lisää valmistajan sivuilta www.weinig.com »

Biesse

Biesse CNC-työstökeskukset levyosien sekä massiivipuun jyrsintään ja poraukseen. Koneet soveltuvat myös muovin ja alumiinin työstämiseen. Läpisyöttävät porausautomaatit. Muotokappaleiden reunalistoitusautomaatit.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.biesse.com »

Minda

Minda valmistaa puu- ja kartonkiteollisuuteen erilaisia automaattisia mekanisointi- ja puristinlaitteistoja. Linjat suunnitellaan yksilöllisesti käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Yhdessä Weinig-ryhmään kuuluvien konevalmistajien kanssa on Suomeen toimitettu useita palkkitehtaita ja -linjoja.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.minda.de »

AuerTech

Itävaltalainen AuerTech on erikoistunut hirsitaloteollisuuden koneisiin. Hirrentyöstökeskukset voidaan varustaa porausyksiköllä, vaaka- ja pystyloveusyksiköllä, urajyrsinyksiköllä ja katkaisuyksiköllä. Kone voi olla manuaalikäyttöinen tai automaattinen varustettuna sisään- ja ulossyöttökuljettimilla sekä helppokäyttöisellä ohjelmointiyksiköllä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.auertech.at »

Wintersteiger

Wintersteiger tarjoaa korkealaatuista ohutsahateknologiaa eri puuteollisuuden aloille missä arvokkaan raaka-aineen saantoaste on tärkeä kilpailutekijä. Ohutkehäsahoja ja ohutvannesahoja sekä näistä rakennettuja linjakokonaisuuksia käyttävät mm. parkettiteollisuus, huonekaluteollisuus ja veneenrakennusala.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.wintersteiger.com/en/Wood-Thin-cutting-and-Repair »

Comec

Italialaisen Comecin CNC-työstökeskukset tekevät mm. ikkuna- ja ovikomponenttien heloitustyöstöt, huonekalukomponenttien profiloinnit ja liitostyöstöt. Comec-koneet voidaan varustaa erilaisilla työstöyksiköillä tilaajan tarpeiden mukaisesti. Helppokäyttöinen ohjausyksikkö varustettuna selkeällä graafisella näytöllä tekee koneen ohjelmoinnin todella helpoksi.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.comecgroup.it/en »

Friulmac

Friulmacin erikoisalueena ovat askeltavasti läpisyöttävät, kaksipuoleiset työstöautomaatit. Työkappaleen päät voidaan mm. profiloida, tapittaa, porata ja asentaa paikoilleen. Tyypillisiä Friulmac-koneiden käyttäjiä ovat huonekalutehtaat ja ovitehtaat.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.friulmac.it »

Vertongen

Belgialainen perinteinen tapituskoneiden valmistaja Vertongen on aina ollut kehityksen kärjessä yksipuolisten tapituskoneiden valmistajana. Laajan malli- ja varustevalikoiman ansiosta Vertongenilta löytyy vaihtoehto jokaiseen tapitustyöhön. Koneet voidaan varustaa mm. pitkillä karoilla, CNC-ohjauksella ja automaattisella tapituspöydän liikkeellä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.vertongen.be »

Graule

Graule manuaaliset jiiri- ja katkaisusahat monipuoliseen katkaisuun ja jiirisahaukseen. Jiirikulmat ja kallistus on mahdollista asettaa joko manuaalisesti tai automaattisesti. Liitettynä Tiger Stop-vasteeseen siitä saadaan joustava katkaisuasema erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.graule-maschinen.de »

TigerStop

TigerStop ohjelmoitava vaste voidaan liittää mihin tahansa katkaisusahaan, salvoskoneeseen, porakoneeseen jne. Vasteita on saatavissa eri pituuksia ja ne voidaan asentaa toimimaan myös työntävänä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.tigerstop.com »

Holtec

Nippusahojen alkuperäinen keksijä Holtec GmbH & Co. KG on edelleen suunnannäyttäjä nippusahojen kehittäjänä ja valmistajana. Saksassa kahdella tehtaalla ja 145 työntekijän voimin valmistettavat siirrettävät ja kiinteät nippusahat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Maailman suurimman moottorisahavalmistajan, Stihlin, ketjut ja Holtecin terälaipat takaavat yhdessä optimaalisen sahaustuloksen.

Holtec on myös johtava tukkien ja pyöreiden puiden lajittelu- ja käsittelylaitteiden valmistaja Euroopassa. Pyöreiden puiden katkaisulinjat, sahojen syöttölaitteistot ja automaattiset hautomoaltaat vaneri- ja LVL-tehtaille sisältyvät myös valikoimaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.holtec.de »

Dubus

Dubus Industries on erikoistunut ovi- ja ikkunateollisuuden työstökeskusten suunnitteluun ja valmistamiseen. Yrityksellä on yli sadan vuoden perinteet koneenrakentamisesta. Pariisin lähistöllä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan myös koneita alumiini- ja PVC -profiilien työstämiseen. Vakiokomponentteja käyttäen koneet rakennetaan tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tyypillistä Dubus -koneille on niiden joustavuus ja suuri tuotantoteho. Suomen ikkuna- ja oviteollisuudessa on useita tyytyväisiä käyttäjiä.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.bdmachines.com »

Incomac

Vuonna 1975 perustettu Incomac on koko toimintansa aikana toimittanut yli 8000 puutavarakuivaamoa ympäri maailman. Incomacin vahvuuksia ovat eri kuivaustapojen hallinta sekä vahva osaaminen kuivausprosessin ohjauksessa.  Pohjois-Italiassa sijaitseva yritys toimittaa tarvittaessa kuivaamon avaimet käteen periaatteella tai komponenttitoimituksena asiakkaan toimesta rakennettavaan tai olemassa olevaan kuivaamokamariin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.incomac.it »

Cape

Espanjalainen MECANICA CAPE, S.L.U. on perustamisvuodestaan 1967 lähtien keskittänyt toimintansa kuormalavatuotannon koneisiin. CAPE kuuluu alansa merkittävimpiin valmistajiin maailmanlaajuisesti.

CAPE on perheyritys, jonka työntekijät muodostavat pitkäjänteiseen toimintaan sitoutuneen yhteistyötiimin. Yhtiö vie kuormalavoja valmistavia koneitaan yli 30 maahan. Tämä maailmanlaajuinen menestys on saavutettu tekemällä vankkoja ja toimintavarmoja laitteita laatuun ja suorituskykyyn nähden kustannustehokkaaseen hintaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta cape.es »

Lari & Lari

Italialainen Lari & Lari on erikoistunut CNC -jyrsinkoneiden ja tappisarana-automaattien valmistamiseen lähinnä ikkuna- ja oviteollisuuden tarpeisiin

Lue lisää valmistajan sivuilta www.larielari.it »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!