Peruskoneet

Penopen tuotevalikoimasta löydät tunnettujen, alan johtavien valmistajien edistyksellisintä teknologiaa. Penope toimii seuraavien peruskoneiden edustajana Suomessa.

SCM Minimax ja Formula

SCM on perinteikäs italialainen konevalmistaja. Minimax ja Formula mallisarjoista löydät laadukkaat oiko- ja tasohöylät, tarkistuspyörösahat ja alajyrsimet sekä vannesahat erilaisiin puuteollisuuden ja koulujen tarpeisiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.scmgroup.com »

Panhans

Saksalaisen konevalmistaja Panhansin tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat peruskoneet, jotka ovat saaneet vankan jalansijan suomalaisessakin puuteollisuudessa. Puuntyöstökoneita Panhans on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan. Uudet innovatiiviset ratkaisut ja maailmanlaajuiset patentit ovat olleet olennainen osa Panhansin toimintaa yrityksen syntyhistoriasta saakka. Valikoimaan kuuluvat tarkistuspyörösahat, alajyrsinkoneet, oiko- ja tasohöylät sekä lovijyrsinkoneet.

Lue lisää valmistajan sivuilta www.panhans.de »

Maggi Technology

Maggi Technology valmistaa laadukkaita manuaalisia säteissahoja puumateriaalin katkaisuun. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva saha aina sahatavaran katkomisesta levymäisten kappaleiden katkomiseen (maksimi työleveys 980 mm).

Lue lisää valmistajan sivuilta www.maggi-technology.com »

Ruwi

RUWI GmbH valmistamat monikarajyrsinkoneet on tarkoitettu pienten sarjojen valmistamiseen, joissa asete täytyy vaihtaa usein. Koneesta on useita eri versioita ja sitä voidaan tarvittaessa täydentää lukuisilla lisälaitteilla. RUWI-monikarajyrsinkone onkin jo esimerkiksi useamman veneveistämön ja mallipuusepänverstaan työkone.

Lue lisää valmistajan sivuilta ruwi.de »
Tarvitsetko teknistä apua?

Soita maksuttomaan HelpDeskiimme, niin autamme sinua.

Soita 040 154 6600

Ota yhteyttä!