BIESSE VIET SV211 -LEVYHIOMAKONE

Uusi

VIET SV211 on kompakti ja monipuolinen levyhiomakone metalliteollisuuteen, jonka ominaisuudet ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ideaali valinta esimerkiksi pienemmille yrityksille, tai mikäli hionta on lähinnä viikoittaista.

Vietin hiomakoneita on valmistettu jo yli puolen vuosisadan ajan Italiassa laadusta tinkimättä. Sen historia on alkanut alun perin puuteollisuuteen tarkoitettujen hiomakoneiden parissa, mutta vuodesta 1985 alkaen, Viet on myös valmistanut erilaisia levyhiomakoneita metalliteollisuuteenkin.

Vaikka SV211 on Vietin levyhiomakoneista se ”pienin vaihtoehto”, niin se pitää sisällään samoja huippuominaisuuksia ja teknisiä ratkaisuja kuin vaativampaan käyttöön tarkoitetut sisarmallinsa. SV211:een on valittavissa yksi tai kaksi työstöyksikköä, ja molemmat yksiköt ovat varustettu samalla, isolla käyttömoottorilla. Halutessa moottori voidaan varustaa taajuusmuuntimella, jolloin työstöyksiköiden teho on portaattomasti säädettävissä. Kuljetinhihnan moottorikin on tarvittaessa varustettavissa taajuusmuuntimella, jolloin kappaleen syöttönopeus voidaan asettaa portaattomasti haluttuun arvoon. Kuten muissakin Vietin hiomakoneissa, SV211:en runko on hitsattua terästä, joka ansiosta kone on erittäin vankkarakenteinen.

Viet SV211 -levyhiomakoneen valittavien lisäominaisuuksien kirjo on laaja, ja moduloitavan tuoterakenteen ansiosta hinta-laatusuhdekin on kohdillaan. Autamme mielellämme räätälöimään koneesta juuri teidän tuotantoonne ja tarpeisiinne soveltuvan.