BIESSE VIET SVN -LEVYHIOMAKONE

Uusi

VIET SVN (StahlVisionNarrow) -levyhiomakone on erikoishiomakone, joka nimensä mukaisesti suunniteltu kapeammille metallikappaleille. Hyvä valinta kun hiomakoneelle ei ole liialti tilaa käytettävistä tuotannosta, tai mikäli hiottavat kappaleet ovat yksinomaan pieniä.

Vietin hiomakoneita on valmistettu jo yli puolen vuosisadan ajan Italiassa laadusta tinkimättä. Sen historia on alkanut alun perin puuteollisuuteen tarkoitettujen hiomakoneiden parissa, mutta vuodesta 1985 alkaen, Viet on myös valmistanut erilaisia levyhiomakoneita metalliteollisuuteenkin.

Viet SVN -levyhiomakone on mainio valinta myös pienemmillekin yrityksille kokoluokkansa ja ominaisuuksiensa puolesta: Se mahtuu varsin pieneen tilaan, on räätälöitävissä riittävin ominaisuuksin, ja on myös hinnallisesti varsin kilpailukykyinen. SVN on varustettavissa jopa neljällä työstöyksiköllä, ja siihen on valittavissa yhteensä kolme käyttömoottoria. Erilliset moottorit voidaan halutessa myös varustaa taajuusmuuntimilla, jolloin työstöyksiköiden teho on portaattomasti säädettävissä. Kuljetinmaton moottorikin on saatavissa taajuusmuuntimella, jolloin kappaleen syöttönopeus voidaan asettaa portaattomasti haluttuun arvoon.

Moduloidun tuoterakenteen ansioista, SVN -sarjalaiseen on valittavissa työstöyksiköiksi rumpu- sekä Scotch-Brite -yksikköjä. SVN -hiomakone on lähtökohtaisesti tarkoitettu linjakäyttöön, eli työkorkeus on kiinteä 900 mm.

Viet SVN -levyhiomakoneen valittavien lisäominaisuuksien kirjo on laaja, joten autamme mielellämme räätälöimään koneesta juuri teidän tuotantoonne ja tarpeisiinne soveltuvan.

  • Työleveys: 400–650 mm
  • Varustettavissa jopa neljällä työstöyksiköllä
  • Työstöyksiköiden vaihtoehdot: rumpu tai Scotch-Brite
  • Työstöpaksuus (maksimi): 160 mm
  • Päämoottorin teho (maksimi): 15 kW / 20 hp
  • Työkappaleen syöttönopeus (vakio): 0,5–7 m/min (taajuusmuuntimella säädettynä)
Linkki valmistajan sivustolle