JKF DS -SUODATUSJÄRJESTELMÄ

Uusi

Syklonimainen puhallussuodatin, joka toimii sekä yli- että alipaineisena. Laitteisto on toimintavalmis kokonaisuus sisältäen imupuhaltimen suodattimen yläosassa.

Automaattinen puhdistus paineilmalla. Soveltuu hienoille pölyille, esimerkiksi välihiontaan, hiekkapuhallukseen, hitsauskaasuille yms.

JKF- puhallussuodatin DS jossa imupuhallin on asennettu suoraan suodattimen yläosan, jolloin erillistä puhallinta ei tarvita. Suodatettava materiaali ohjataan suodattimien alapuolelle ja ilma ja pöly suodatetaan suodatinletkujen tai suodatinpatruunoiden avulla. Suodatin soveltuu hienoille pölyille, esimerkiksi välihiontaan, hiekkapuhallukseen, hitsauskaasuille yms. Automaattinen suodattimien puhdistus paineilmalla, jolloin suodatin voi toimia jatkuvatoimisesti. Suodattimen pohja joko kartiomaisena tai tasapohjana varustettuna purkaimella. Suodatin voidaan varustaa pölyn keräysastialla tai lokerosyöttimellä, joka annostelee pölyn suodattimesta ulos .  Suodatin toimii alipaineisena. Suodattimen erittäin pieneen tilaan ja on nopea asentaa. Suodatusmateriaali valitaan suodatettavan ilman mukaan.

Linkki valmistajan sivustolle