JKF SBF -SUODATUSJÄRJESTELMÄ

Uusi

Laajennettava puhallussuodatin, malli SBF, joka toimii sekä yli- että alipaineisena. Automaattinen puhdistus joko paineilmalla tai erillisellä puhdistuspuhaltimella. Soveltuu sekä karkealle purulle että hienolle pölylle.

JKF- puhallussuodatin SBF, jossa perinteisen modulisuodattimen ja syklonimaisen puhallussuodattimen ominaisuuksia on yhdistetty, jolloin on saatu laajennettava puhallussuodatin. Laitteistoa voidaan laajentaa aina 200 000 m3/h asti lisäämällä uusia moduleja suodattimeen. Suodatus tapahtuu  edelleen suodatinletkun ulkopinnalla.

Automaattinen suodattimien puhdistus ajon aikana joko paineilmalla tai erillisellä puhdistuspuhaltimella, Suodattimen pohja joko kartiomaisena, varustettuna ruuvipurkaimella tai lokerosyöttimillä tai tasapohjana varustettuna kolapurkaimella. Suodatin toimii sekä yli- että alipaineisena. Suodattimen voi asentaa erittäin pieneen tilaan ja se on erittäin nopea asentaa. Suodattimen sisäänmeno valitaan suodatettavan tavaran mukaan joko keskelle suodatinta tai suodattimen päätyyn. Suodatusmateriaali valitaan suodatettavan seoksen mukaan. Lämpimän ilman palautus tehdastilaan 100 %:sesti.

Linkki valmistajan sivustolle