Poratappiliimat ja poratapit nyt kätevästi saman katon alta Penopelta

Olemme parantaneet palveluamme ja lisänneet valikoimaamme paljon kysyttyjä, laatuluokiteltuja poratappeja, Jowatin poratappiliimojen rinnalle.

Vaikka puhummekin hyvin edullisesta tuotteesta kappalehinnaltaan, niiden laatuvaihtelujen aiheuttamat mahdolliset ongelmat ovat sitäkin suuremmat tapinlyöntiautomaateissa: alle sentin maksava komponentti voi huonon laadun vuoksi aiheuttaa 5-10 minuutin käyttökatkoksen koneeseen tai jopa kokonaiseen linjaan.

Varastoimme koivusta valmistettuja, uritettuja poratappeja, kokoluokassa D8x30 ja D8x35 mm (FSC-sertifioituja) ja palvelemme näiden tiimoilta sekä yksittäisten säkkien ostajia että lava-asiakkaita. Voimme myös tarjota muitakin kokoja pyynnöstä, jolloin toimitusaika on noin kuukausi.

Tarjonnastamme löytyvät myös Jowatin eri poratappiliimat koneelliseen, että manuaaliseen syöttöön. Karkeasti laskettuna yhtä poratappiliima-astiaa (20-25 kg) kohden menee, koosta riippuen, noin 4-5 säkkiä poratappeja. Miksipä et siis ottaisi kaikkia tuotteita saman katon alta?

Pyydä tarjous sekä poratapeista että poratappiliimoista alueellasi palvelevalta tarvikemyyjältä:

Itä- ja Pohjois-Suomi
Henri Vauhkonen
puh.  040 723 2755
henri.vauhkonen@penope.fi

Länsi- ja Lounais-Suomi, Uusimaa
Juuso Niinimäki
puh. 050 911 7988
juuso.niinimaki@penope.fi