• Kategoria

  • Tyhjennä valinnat

SCM Minimax ja Formula

SCM on perinteikäs italialainen konevalmistaja. Minimax ja Formula mallisarjoista löydät laadukkaat oiko- ja tasohöylät, tarkistuspyörösahat ja alajyrsimet sekä vannesahat erilaisiin puuteollisuuden ja koulujen tarpeisiin.

Valmistajan sivuille

Rema

Rema on konevalmistaja, jonka historia ulottuu aina 1950-luvun alkuun. 1960-luvulta lähtien yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden valmistukseen. Nykypäivänä Rema on keskittynyt erilaisten sahojen valmistukseen, päätuotteena tarkistuspyörösahat. Reman tarkistuspyörösahat ovat kattavasti varusteltavissa moneen eri tarpeeseen ja ne täyttävät vaativankin käyttäjän toiveet.

Valmistajan sivuille

Maggi Technology

Maggi Technology valmistaa laadukkaita manuaalisia säteissahoja puumateriaalin katkaisuun. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva saha aina sahatavaran katkomisesta levymäisten kappaleiden katkomiseen (maksimi työleveys 980 mm).

Valmistajan sivuille

Ruwi

RUWI GmbH valmistamat monikarajyrsinkoneet on tarkoitettu pienten sarjojen valmistamiseen, joissa asete täytyy vaihtaa usein. Koneesta on useita eri versioita ja sitä voidaan tarvittaessa täydentää lukuisilla lisälaitteilla. RUWI-monikarajyrsinkone onkin jo esimerkiksi useamman veneveistämön ja mallipuusepänverstaan työkone.

Valmistajan sivuille